Beschrijving

Aan de rand van het Noorderpark in Meppel, in een woonwijk met alle dagelijkse voorzieningen vind u dit goed onderhouden appartement met een mooi vrij uitzicht.

Indeling

Dit appartement is op de tweede woonlaag gelegen welke te bereiken is middels een goed beveiligde entree. Bij het binnenkomen van de woning kunt u vanuit de hal alle vertrekken bereiken. De woning beschikt over drie slaapkamers. De keuken beschikt over een standaard keukenblok met los gasfornuis en wasemkap, de toilet is gemoderniseerd en de badkamer is uitgerust met inloopdouche, wastafel en mogelijkheid voor witgoedopstelling. De woonkamer, slaapkamer en balkon zijn op het zuidwesten gelegen en hebben een vrij uitzicht op het Noorderpark. De woning is volledig voorzien van HR++ glas en deels van kunststof kozijnen. Het complex is uitstekend onderhouden door de actieve vereniging van eigenaren die er financieel erg goed voor staat.

Bijzonderheden

De woning is gelegen aan de rand van de ruim opgezette wijk Haveltermade op 10 minuten lopen van het stadscentrum van Meppel en 5 minuten lopen van het gezellige pleintje met onder andere een supermarkt, snackbar en kapper.

Kenmerken