Beschrijving

In de dorpskern van Darp is deze vrijstaande woning op een ruim perceel gelegen. Volledig gelijkvloers, grotendeels gemoderniseerd, met drie slaapkamers en tweede badkamers staat hier een woning met hoog wooncomfort en volop leefruimte. In de tuin staat daarnaast nog een luxe bijgebouw met garage, veranda en werkkamer. Het complete plaatje nabij bos, heide en voorzieningen.

Indeling

De entree van de woning komt uit op een hal met toilet en meterkast. Vanuit de hal is de eerste slaapkamer te bereiken, alsmede de centrale living. De living is voorzien van een schuifpui naar de tuin en biedt toegang tot twee slaapkamers en een tussenhal. Via deze tussenhal is er een doorgang naar zowel de keuken, als een badkamer en bijkeuken. De keuken is voorzien van een modern blok met inbouwapparatuur en een extra werkblok met schuifkasten in dezelfde stijl. In de ruim opgezette bijkeuken is plaats voor het witgoed. Ook bevindt zicht hier de cv-ketel, een vaste kast en de achterdeur. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Aan de andere zijde van de woning zijn de twee slaapkamers gesitueerd. De masterbedroom is voorzien van een vaste kastenwand en een nieuwe luxe badkamer met ligbad, douchehoek en dubbel wasmeubel.

Eerste verdieping

De verdieping betreft een praktische bergzolder.

Tuin

Op het perceel staat een grote schuur met garage, veranda, zolder en werkkamer. De tuin om de woning is keurig aangelegd en op de oprit is ruimte voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden

De woning is centraal gelegen met een basisschool in eigen dorp en alle dagelijkse voorzieningen op vijf minuten fietsen in Havelte. Grotere plaatsen Steenwijk en Meppel liggen allebei op korte afstand. Darp grenst direct aan uitgestrekte bos- en heidegebieden met verscheidene wandelpaden en fietsroutes. De Oprit naar de A32 is in een paar minuten aanrijdbaar en in het nabijgelegen Steenwijk bevindt zich een NS intercity station.

Kenmerken