Taxaties

Voor vrijwel iedere eigenaar van een bezit bestaat een gegroeide gevoelswaarde. Maar een huis heeft vele waarden. Een subjectieve waarde die voor een eigenaar anders ligt dan voor een potentiële koper. Daarom zal het nodig zijn een objectieve waarde aan een huis toe te kennen. 

Van Stenwic wordt daarom vaak gevraagd voor het verrichten van taxaties.Taxeren is een bijzonder onderdeel van ons vak, dat als een rode draad door vrijwel alles heen loopt. Want of het nu gaat om een rapport voor de hypotheekverstrekker, een aankoopbeslissing of het vaststellen van de vraag- en verkoopprijs, er moet een waarde bepaald worden, dus wordt er getaxeerd. Het is daarmee een van de belangrijkste onderdelen van een transactie.

Daarom zijn wij niet alleen erkend register taxateur in het NRVT, maar ook SCVM gecertificeerd, lid van de branche vereniging VBO en tevens NWWI & Taxateursunie geaccrediteerd. Daarmee beschikken wij over optimale kennis en ondersteuning tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Een door Van Stenwic afgegeven taxatierapport wordt dan ook door alle financiële instellingen geaccepteerd.